Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
16.219 Ft (12.771 Ft + ÁFA)

Sanol™ őrlemény

Ár:
16.219 Ft (12.771 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SH-R14-E

A Sanol™ őrleményt kárelhárítási szervezetek, ipari cégek és kishajó-kikötők részére ajánljuk vízfelszínen kialakult kisebb olajszennyezések eltávolítására. Használható olajleválasztó berendezésekben összegyűlt, felúszó olaj eltávolítására is. A darált hab közvetlenül a szennyezésre szórható.

Szállítási díj: 4.310 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-R14-E
Összetétel Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát
Térfogat / súly 100 liter
Súly 3,5 kg
Abszorpciós kapacitás 26 liter / zsák
Gyártó SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés 100 liter / zsák,
5 zsák / doboz,
2 doboz / raklap
Raklap mérete 120 cm x 80 cm x 180 cm, súly 35 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Kárelhárítási szervezetek, kishajó-kikötők alapanyag ellátása
- Vízfelszínre olajszennyezés felitatására közvetlenül kézzel a szennyezésre szórva
- Olajleválasztó berendezésekben összegyűlt olaj eltávolítására

Részletek

A Sanol™ alapanyag őrlemény formájában műanyag zsákba csomagolva kerül kereskedelmi forgalomba. Kárelhárítási szervezetek, ipari cégek és kishajó-kikötők részére ajánljuk vízfelszínen kialakult kisebb olajszennyezések eltávolítására. A darált hab közvetlenül a szennyezésre szórható. A felitatók egyedülálló eljárással készülnek a SANOL AB által kifejlesztett nyersanyagból, melynek eredményeképpen egy keményített bio-habot kapunk, amely biológiailag lebontható. A Sanol™ egy régóta jól ismert védjegy. Mindazonáltal az elmúlt néhány évben rengeteg forrást fordítottunk fejlesztésre és finomítottunk a termékeinken, termékskálánkat a modern szabványoknak megfelelően korszerűsítettük. Független laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy a Sanol™ bio-hab kimagasló felitató kapacitással és kiemelkedő felitatási sebességgel rendelkezik. (saját tömegének 35-szörösét képes felitatni). Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat magában tartja. Minden Sanol™ termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!