Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

FIZETÉS

Jelenleg háromféleképpen lehetséges kifizetni a megrendelt termékeket:

 • Bankkártyával az online felületen történő vásárláskor
 • Átutalással, a megrendelés folyamatában a sikeres rendelést követően ismét visszaigazoló emailt kap a vevő, mely tartalmazza az utalási és szállítási információkat.
 • Paypal online bankkártyás fizetési mód használatával, amennyiben a vevő rendelkezik PayPal fiókkal  

Bankkártyás fizetés

A FelitatoAnyag.HU Webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A FelitatoAnyag.HU Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a FelitatoAnyag.HU Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a FelitatoAnyag.HU Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő FelitatoAnyag.HU Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

      Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el a FelitatoAnyag.HU Webáruház ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a FelitatoAnyag.HU Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

       A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

       Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a FelitatoAnyag.HU Webáruház oldalán választja ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
 4. A fizetést követően Ön visszatér a FelitatoAnyag.HU Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a FelitatoAnyag.HU Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Banki átutalással történő fizetés

Amennyiben Ön a vásárlásnál a "Banki átutalás (előre utalás)" fizetési módot választja, a megrendelést követően a visszaigazoló e-mailben átutalásos számlát kap. A megvásárolni kívánt termék vételárának banki átutalását követően  visszaigazolást küldünk e-mailen a sikeres tranzakcióról.

Paypal online bankkártyás fizetés

Amennyiben Ön rendelkezik Paypal számlával, webáruházunkban lehetősége van Paypal online bankkártyás fizetéssel kifizetni a megrendelni kívánt termék vételárát. A sikeres fizetésről e-mailben visszaigazolást küldünk.

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt terméket futárszolgálattal küldjük ki az Ön részére. Szállító partnerünk a DPD Hungária Kft.

Jelenleg érvényes, belföldi szállítási díjaink az alábbiak:

0,1 - 3,0 kg: nettó 2884 Ft, bruttó 3663 Ft.
3,1 - 5,0 kg: nettó 3394 Ft, bruttó 4310 Ft.
5,1 - 10,0 kg: nettó 3665 Ft, bruttó 4654 Ft.
10,1 - 15,0 kg: nettó 3935 Ft, bruttó 4998 Ft.
15,1 - 20,0 kg: nettó 4222 Ft, bruttó 5362 Ft.
20,1 - 25,0 kg: nettó 6584 Ft, bruttó 8362 Ft.
25,1 - 31 kg: nettó 8191 Ft, bruttó 10403 Ft.
Amennyiben a termék mérete és súlya meghaladja a futárszolgálat által előírt maximális csomagméretet, a szállításról egyedi ajánlat készül. Ha Ön olyan terméket készül megvásárolni, amely futárszolgálattal nem szállítható (melyet a termékeknél külön feltüntetünk), a megrendelés előtt az aktuális szállítási költségekről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon e-mailben vagy telefonon!