Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
101.761 Ft (80.127 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sanol™ védekezési hurka közepes, 13 cm x 10 m

Ár:
101.761 Ft (80.127 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SH-7125-1E
A Sanol™ védekezési hurkák főként olajszennyezések felszámolására, körülhatárolására, lokalizálázására használatosak tavakban és folyókon, kikötőkben, de használhatók üzemi szennyezések, szivárgások felitatására is. PVC merülő fallal kombinálva is alkalmazható a lokalizációs műveletek elvégzéséhez.
Szállítási díj: 3.663 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-7125-1E
Súly kb. 2 kg / 10 m
Méret 10 m x 13 cm Ø
Abszorpciós kapacitás 100-120 l olaj / 10 m
Összetétel szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát
Gyártó SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés 100 m 10 m-es egységekben / raklap
Raklap mérete 80 cm x 120 cm x 180 cm, súly max. 70 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Tavakban és folyókon olajszennyezés körülhatárolására
- Kikötőkben olajszennyezés körülhatárolására
- Kikötőkben a stégeknél az olajszennyezés megelőzésére
- Nagyobb üzemi szennyezések esetén

Részletek

A Sanol™ védekezési hurka szennyezés esetén a vízfelszínen elterülő szénhidrogén vegyületek elkerítésére szolgál. Használatos tengeren, tavakon vagy kikötőkben, folyóvízen. Ideális a szivárgás megelőzésére vagy annak bekövetkeztekor a szennyezés mérséklésére. A felitató termék elkeríti a szennyeződést és egyben felszívja azt. Tengeren, nagyobb állóvízen, folyókon bekövetkezett szennyezéshez ajánlunk PVC "szoknyával" és rögzítő lánccal ellátott merülőfalat is amely viharos időjárási viszonyok között is nagyszerűen használható. A védekezési hurkák kötéllel és karabinerrel vagy kötél és karabiner nélkül is kaphatóak. A termék előnyös tulajdonsága, hogy nem ereszt, a felszívott anyagokat magában tartja.
Standard hosszúsága 10 m, azonban igény szerint gyártunk más méretben is. Minden Sanol™ termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges, de veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!