Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

FONTOS!!!

A visszaküldött terméket csak a jótállási jegy (vásárláskor kapott elektronikus számla) megléte esetén tudjuk visszavenni! 

Kötelező jótállási idő

A kötelező jótállási idő a vásárolt termék árától függően változik: 

a) 10.001 Ft - 100.000 Ft között 1 év

b) 100.001 Ft - 250.000 Ft között 2 év

c) 250.000 Ft felett 3 év jótállás vonatkozik a termékre.

Javítással kapcsolatos határidők

Amennyiben a vásárolt termék első alkalommal hibásodik meg és megállapítható, hogy a termék nem javítható, abban az esetben a terméket 8 napon belül kicseréljük.Ha a csere valamilyen okból nem lehetséges, a vételárat 8 napon belül visszautaljuk.

Ha a javítási idő a 15 napot meghaladja, a fogyasztót legkésőbb a 15. napon értesítjük a javítás várható időtartamáról. Amennyiben a kötelező jótállás alá tartozó terméket 30 napon belül nem tudjuk megjavítani, akkor azt 8 napon belül kicseréljük. Ha a csere valamilyen okból nem lehetséges, a vételárat 8 napon belül visszautaljuk.

Ha egy kötelező jótállás alá tartozó termékünk a harmadik javítást követően ismét meghibásodik, azt 8 napon belül kicseréljük. Amennyiben a csere nem lehetséges, a vételárat 8 napon belül visszautaljuk.

A jótállás időtartama meghosszabbodik a javításra átadás napjától kezdve azzal az idővel, amíg a terméket a fogyasztó a hiba miatt nem tudja rendeltetésszerűen használni.

Jótállás alóli kivételek

FIGYELEM! Garanciális okból visszaküldött terméket szennyezett állapotban nem áll módunkban átvenni, azt a fogyasztó részére visszaküldjük! 

Amennyiben igazolhatóan a vásárolt termék nem rendeltetésszerű használatából vagy szándékos megrongálásából adódóan következik be meghibásodás, nem áll módunkban a  jótállásra vonatkozó szabályok szerint eljárni!

Olyan terméket (pl. felhasznált felitató anyag, törlőkendő stb.), amely jellegéből adódóan átadását, felhasználását követően más anyaggal vegyült már, nem tudunk visszavenni!

10.000 Ft alatti vásárlás esetén a kötelező jótállásra vonatkozó szabályokat nem tartjuk magunkra nézve kötelező érvényűnek!