Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

14 napos termék-visszaküldés

Áru visszaküldés

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termékkel, 14 naptári napon belül visszaküldheti részünkre. A kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak értékében készlettől függően cserét, vagy pénz visszafizetést biztosítunk.

Ha Ön 14 napos elállási jogával élni kíván kérjük, hogy a letölthető Elállási/Felmondási nyilatkozatot kitöltve részünkre e-mailben vagy postai úton megküldeni szíveskedjen! Az elállási nyilatkozat áruházunk által történő kézhezvételét követően 14 naptári napon belül a termék vételárát és a kiszállítás díját visszatérítjük.

FIGYELEM!!! A pénzvisszatérítés a visszaküldés díjának megfizetésére nem vonatkozik, az fogyasztó költségét képezi!

Áru visszavétel feltételei

A kézhezvételtől (kiszállítástól) számított 14 naptári napon belül visszaküldésre (feladásra) kerüljön a termék.

FIGYELEM! Terméket szennyezett állapotban nem áll módunkban átvenni, azt a fogyasztó részére visszaküldjük! 

A termékhez tartozó valamennyi kiegészítő alkatrész, tartozék megléte feltétel, ellenkező esetben a terméket nem fogadjuk be!

Olyan terméket (pl. felhasznált felitató anyag, törlőkendő stb.), amely jellegéből adódóan átadását, felhasználását követően más anyaggal vegyült már, nem tudunk visszavenni!

A visszaküldeni kívánt terméket a FelitatoAnyag.HU webáruház csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott!

A FelitatoAnyag.HU webáruház fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa!

A FelitatoAnyag.HU webáruház fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 14 napos termék-visszaküldés szolgáltatással kapcsolatban visszaélést észlel. A FelitatoAnyag.HU webáruház ilyen esetben vizsgálatot kezdeményezhet, és ha szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítja az ügyet.

Egyéb feltételek

A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt!

Ha a visszaküldendő termékhez ajándék is tartozott, kérjük azt is küldje vissza. Anélkül a visszaküldött terméket nem áll módunkban visszavenni!

Amennyiben a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, amennyiben csak egy termék csomagolása bontott, a további termékeket tartalmazó csomagolások bontatlan és hibátlan állapotban vannak.

Az Elállási/Felmondási nyilatkozat minden pontját ki kell tölteni! Félig kitöltött űrlapot nem áll módunkban elfogadni. Ez esetben e-mailben felhívjuk a figyelmét a pótlásra.

Áru visszaküldési címe

SANOL Hungary Kft.

1158 Budapest, Hűtő utca 1.

Elállási/Felmondási nyilatkozat visszaküldési címe

postacím: SANOL Hungary Kft., 

1158 Budapest, Hűtő utca 1.

e-mail: webshop@sanolcompany.eu