Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
271.424 Ft (213.720 Ft + ÁFA)

Sanol™ szilárd hab alapanyag (henger)

Ár:
271.424 Ft (213.720 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SH-R17-E

A Sanol™ henger alapanyagot kárelhárítási szervezetek részére ajánljuk a Sanol daráló-szóró berendezésbe történő adagolásra, védekezési hurka és őrlemény készítésére. A védekezési hurka elkészítéséhez szükséges háló és csomagolóanyag igény szerint megrendelhető.

Szállítási díj: Kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Specifikáció

Cikkszám SH-R17-E
Összetétel Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát
Súly 35 kg / 2 doboz
Méret 120 cm x 80 cm x 80 cm, kb. 1 m³ / 2 doboz
Abszorpciós kapacitás kb. 735 liter / m³
Gyártó SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés 2 doboz / raklap
Raklap mérete 120 cm x 80 cm x 180 cm, súly 50 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Kárelhárítási szervezetek alapanyag ellátása
- Védekezési hurka készítéséhez alapanyagként a daráló-szóró gépbe adagoláshoz
- Őrlemény készítéséhez alapanyagként a daráló-szóró gépbe adagoláshoz

Részletek

A Sanol™ szilárd hab alapanyag darabolt henger formájában papírdobozba csomagolva kerül kereskedelmi forgalomba a szállítás biztosítása érdekében. Daráló-szóró berendezéssel rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk. A felitatók egyedülálló eljárással készülnek a SANOL AB által kifejlesztett nyersanyagból, melynek eredményeképpen egy keményített bio-habot kapunk, amely biológiailag lebontható. A Sanol™ egy régóta jól ismert védjegy. Mindazonáltal az elmúlt néhány évben rengeteg forrást fordítottunk fejlesztésre és finomítottunk a termékeinken, termékskálánkat a modern szabványoknak megfelelően korszerűsítettük. Független laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy a Sanol™ bio-hab kimagasló felitató kapacitással és kiemelkedő felitatási sebességgel rendelkezik. (saját tömegének 35-szörösét képes felitatni). Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat magában tartja. Daráló-szóró berendezéssel rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk. Minden Sanol™ termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!