Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
48.335 Ft (38.059 Ft + ÁFA)

Vegyi anyag felitató kígyó, 8 cm x 300 cm, 8 db/csomag

Ár:
48.335 Ft (38.059 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SH-CS-8300

A vegyi anyag felitató kígyó használata olyan raktárhelyiségek védelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. Használható az ipar különféle területein, vegyszer tartalmú folyadékok (savak, lúgok) kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. A polipropilén hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is.

Szállítási díj: 4.654 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-CS-8300
Összetétel Polipropilén
Súly 1 kg / darab, 8.9 kg / csomag
Méret 300 cm x 8 cm Ø
Abszorpciós kapacitás min. 6 liter folyadék / darab
Kiszerelés 8 db / doboz
Raklap mérete 100 cm x 120 cm x 190 cm, súly 65 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Kiömlött ipari kémiai anyagok (savak, lúgok) körülhatárolására
- Raktárhelyiségek védelmére, hordók köré
- Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
- Vegyipari gépek, berendezések köré stb.

Részletek

A vegyi anyag felitató kígyó használata olyan raktár helyiségekvédelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. Javasolt a termék vegyi anyag hordóborítóval együtt történő használata a szivárgás mennyiségének minimalizálása érdekében. A termék nem alkalmas kültéri használatra, mivel felszívja a vizet is.
A vegyi anyag felitató kígyó használható az ipar különféle területein, vegyszer tartalmú folyadékok kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. Mindenfajta géphez használható a havária-eredetű vagy folyamatos szivárgások lokalizálására, felitatására. Jellemzően hordók köré helyezve használatos, vagy pedig kémiai jellegű szivárgás lokalizálására ipari üzemekben, közúti baleseteknél. Nagyszerűen felszívja a fém-megmunkáláskor keletkező szennyezett folyadékokat, olajjal szennyezett vizet vagy nyomdákban a szivárgó vegyi anyagokat. Megrendelhető külön csomagolással, vagy nagy tételben.
A polipropilén hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok, mérgek felitatására is. Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat telítettségig magában tartja. Felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó!

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal vagy cégünkkel.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!