Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
36.758 Ft (28.943 Ft + ÁFA)
Menny.:csom.

Vegyi anyag felitató párna 30 x 50 cm, 10 db/csomag

Ár:
36.758 Ft (28.943 Ft + ÁFA)
Menny.:csom.
Cikkszám: SH-CP-3050

Hidrofil vegyi anyag felitató párna, amely alkalmas nagy mennyiségben kiömlött veszélyes folyadékok - savak, lúgok és egyéb veszélyes, vízben oldódó vegyszerek és olajemulziók, olajszármazékok, zsírok felitatására, illetve szivárgás felfogására. Vízfelszínen nem használható.

Szállítási díj: 4.310 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-CP-3050
Összetétel Polipropilén (őrlemény)
Súly 0.24 kg/db, 3,84 kg/doboz
Méret 30 x 50 cm
Szorpciós kapacitás 46 liter/doboz
Kiszerelés 10 db/csomag (kartondoboz), 20 doboz/raklap
Raklap mérete 100 cm x 120 cm x 200 cm, súly 152 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Kiömlött ipari anyagok, folyadékok körülhatárolására
- Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
- Vegyipari gépek, berendezések köré stb.
- Előnye, hogy ritkábban kell cserélni
- Nagyobb felitató kapacitás

Részletek

A vegyi anyag felitató párnák polipropilén alapanyagú őrleménnyel kerülnek megtöltésre, a kimagasló felitatóképesség és folyadékmegtartás érdekében. Varrott, polipropilén nemszőtt textil borításuk extra strapabíró jelleget biztosít. Veszélyes folyadékok körülhatárolt szivárgásainak felitatására használatosak, gépek, hordók és egyéb ipari berendezések környékén. Ideálisak olyan szivárgások elnyelésére, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy azokat felitató lapokkal itassuk fel. Az abszorbens párnák nagy felületeiknek köszönhetően a felitatás gyors és egyszerű. Dobozos kiszerelésben kaphatóak.
Igazán változatosan felhasználhatóak, köszönhetően annak, hogy képesek felitatni mindenféle nem-agresszív folyadékot, olajszármazékokat, szerves anyagokat, vizes oldatokat, savakat és lúgokat. A vegyi anyag felitatók nem ajánlatosak az olajkiömlések vízfelszínről történő felitatására. Kifejezetten alkalmasak sokféle folyadék és emulzió állandó, kis szivárgásainak megszüntetésére és alapvetően bármilyen szivárgás elhárítására. A vegyi anyag felitatók sárga színben készülnek.
A vegyi anyag felitató párna gyors és hatékony felitató megoldást jelent, jó folyadék megtartó képességekkel rendelkezik, telített állapotában is. Alkalmas gépkarbantartásra, garázsokba és járműjavító műhelyekbe, forgalmi berendezések karbantartó üzemeihez, munkapadok szigetelésére, stb.
A felitató anyagok száraz helyen tárolandók. Lehetőség szerint ne tegyük ki őket napfény közvetlen hatásának. A felitatóképesség megőrzése érdekében különösen fontos, hogy a termékeket tárolásuk közben a lehető legkisebb súly terhelésnek tegyük ki. A használt felitatóanyagok szabályosan elégethetőek, az ártalmatlanítási költségek csökkentése érdekében.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!