Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
7.741 Ft (6.095 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tömítőgyurma nedves keverék 0,5 kg

Ár:
7.741 Ft (6.095 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SH-4037X
A tömítőgyurma alkalmas hordók, IBC tartályok, csővezetékek, folyadéktároló-, és szállítótartályok kilyukadásakor bekövetkező szivárgások, gyors, ideiglenes tömítésére. Az anyag ellenálló a vegyszerekkel, oldószerekkel, olajokkal szemben. Nem mérgező, nem gyúlékony.
Szállítási díj: 3.663 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-4037X
Megjelenés Nedves keverék (előre kevert)
Súly 0,5 kg / doboz
Kiszerelés 1 db visszazárható műanyag dobozban

Leírás

Felhasználási területek

- Vegyipari cégek
- Olajipari vállalatok
- Üzemekben kárelhárítási eszközként
- Kárelhárítási szervezetek felszereléseként

Részletek

A tömítőgyurma agyagásvány és nagy vízfelvevő-képességű polimer keveréke. Kémiailag semleges. Agresszív savakhoz nem alkalmazható. Kiszáradásig, 24-48 óra időtartamig hatékony. Használhatósága ismételt réteg felhordásával meghosszabbítható. Nedves keverék formájában és száraz granulátumként kapható. A nedves keverék használata felületi előkészítést nem igényel bármilyen - akár poros, zsíros, rozsdás, deformált stb. - felülethez jól tapad, azonnal felhasználható. Ha a szivárgás helyén a folyadék éppen folyik, a nedves keverék akkor is alkalmazható. A javított felület ellenáll a szállítás közben fellépő rázkódásnak.

Felhasználása

A polimer keveréknek köszönhetően a szivárgás helyén felhordott anyag védőréteget képez különféle folyadékszivárgásokkal (üzemanyag, vegyszer) szemben. Kanalazza ki a dobozból a szükséges mennyiségű tömítőgyurmát és tapassza a szivárgás helyére. Ügyeljen arra, hogy használat után a doboz fedelét szorosan zárja vissza, különben a nedves keverék kiszáradhat levegő hatására.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!