Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
24.777 Ft (19.510 Ft + ÁFA)
Menny.:csom.

Olajfelitató párna 30 x 50 cm, 10 db/csomag

Ár:
24.777 Ft (19.510 Ft + ÁFA)
Menny.:csom.
Cikkszám: SH-OP-3050
Hidrofób (víztaszító) olajfelitató párna lapos kivitelben, amely alkalmas nagy mennyiségben kiömlött olaj, olajszármazékok, zsírok, egyéb szénhidrogén származékok felitatására, illetve szivárgás felfogására. Vízfelszínen és száraz felületeken egyaránt használható.
Szállítási díj: 4.310 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-OP-3050
Összetétel Polipropilén
Súly 0,375 kg/db; 3,75 kg/csomag
Méret 30 x 50 cm
Szorpciós kapacitás 34,5 liter/csomag
Kiszerelés 10 db/csomag (PE fólia), 20 csomag/raklap
Raklap mérete 100 cm x 120 cm x 205 cm, súly max. 100 kg

Leírás

Felhasználási területek

  • Nagy mennyiségben szivárgó gépi olaj felitatásához
  • Motorolaj szivárgás esetén felitatáshoz
  • Közúti baleseteknél
  • Benzinkutaknál
  • Szűrőként vízben oldódó vegyületek olajjal való keveredésekor
  • Olajszármazékok vízfelszínről és szilárd felületről történő eltávolítására

Részletek

Lapos kivitelben készült olajfelitató párnáinkat polipropilén alapanyagú őrleménnyel töltjük fel. A külső anyag polipropilén nemszőtt textil. Ideálisak olyan szivárgások elnyelésére, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy azokat felitató lappokkal itassuk fel. Az abszorbens párnák nagy felületének köszönhetően a felitatás gyors és egyszerű.
Az abszorbens párnákat csomagban forgalmazzuk.  Az anyag egyedi tulajdonságai biztosítják az olajszármazékok és más szerves folyadékok azonnali felszívását. (Például: motorolajok, hidraulikus olajok, sebességváltó-olajok, szerves oldószerek, dízelolaj, benzin stb.) Az olajfelitató párna víztaszító tulajdonságú, így csak az olajat itatja fel, a vizet nem (beleértve a vízzel elegyedő folyadékokat is). Egy darab abszorbens párna körülbelül 3,45 liter folyadékot képes felszívni, hőmérséklettől, viszkozitástól és a folyadék sűrűségétől függően. A termék tökéletes megoldást kínál a vízfelszínről és a szilárd felületekről származó nagyobb mennyiségű kiömlések és szivárgások felszívására. Az abszorbens párnák olajfelitató, univerzális felhasználású és kémiai felitató változatban is kaphatók.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!