Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nagy siker: Sanol szakmai nap 2022

Siófok vitorlás kikötő légifotóÚj vízminőségvédelmi kárelhárítási termékeink nagy sikerrel szerepeltek a szakmai napunkon, siófoki helyszíni bemutatónkon!

A bemutatón megtekinthetők voltak gyorsan és könnyen mozgatható olajlefölöző kisberendezéseink, merülőfalaink, ideiglenes olajtároló eszközeink. Ezek a nemzetközi vízminőségi kárelhárítási gyakorlatban már elterjedtek, és gyors, hatékony munkavégzést biztosítanak a vízfelszíni olajszennyezések felszámolásában világszerte.

A bemutatott termékek nagy előnye, hogy minimális emberi erőforrással is rövid időn belül a védekezés helyszínére mozgathatók és telepíthetők, raktározásuk kis helyigényű, illetve védekezési helyszínre szállításukhoz nincs szükség nagyobb szállítójárművekre. A berendezések között látható volt olyan is, amely a part menti sziklák és más szilárd felületek olajmentesítésére szolgál, de egy kiegészítő szett segítségével akár vízfelszínre helyezhető mini szkimmer berendezéssé is alakítható a helyszínen.

Szakértő közönségünk megismerhette egyéb praktikus (pl. hajóra, munkagépekre, darura szerelhető) olajlefölöző egységeinket. Helyszíni bemutatónk előtt, szakmai előadásunkon, az eszközöket prezentálva igyekeztünk megoldási javaslatot adni a vízminőségi kárelhárításban érintett szervezetek közötti, tényleges beavatkozásokra vonatkozó együttműködésre - a gyorsbeavatkozások mielőbbi megkezdése és elvégzése érdekében. Hisz a bemutató jelmondata: "Tisztítsuk meg együtt a világot!"

Érdeklődés esetén a bemutatott termékek cégünknél külön megkeresésre már elérhetőek!

Balatoni vízparti bemutató, kárelhárítási termékek

Hordozható merülőfal konferencia

Modern olajgyűjtő berendezés, vízminőségvédekezés

Olajlefölöző berendezés bemutató - drón fotó