Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
17.663 Ft (13.908 Ft + ÁFA)

Hordóborító univerzális felitató lap vékony 25 db/csomag

Ár:
17.663 Ft (13.908 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SH-UDL-175
A hordóborító univerzális felitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető.
Szállítási díj: 3.663 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-UDL-180
Összetétel Polipropilén
Súly 175 g/m2; 1,08 kg / csomag
Méret 56 cm Ø
Szorpciós kapacitás 10-11 l / csomag
Kiszerelés 25 db / csomag
Raklap mérete 80 cm x 120 cm x 180 cm, súly:max. 300 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Olajipari, vegyipari üzemekben hordók borítására
- Autószerelő, gépjavító műhelyekben folyadéktároló hordók borítására
- Veszélyes hulladéktárolókban hulladék folyadék-tároló hordók borítására
- Olaj, víz, vízben oldódó folyadékok hordóba történő átfejtésénél a hordók borítására

Részletek

A hordóborító univerzális felitató lap egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően azonnal felszív minden szerves és vízben oldódó folyadékot és a felszívott folyadékokat magában tartja. Nem alkalmas kültéri használatra, ahol az eső és a nedvesség lerövidíti a termék hasznos élettartamát. 1 db hordóborító felitató nagyjából 1-1,5 liter folyadékot képes felszívni a hőmérséklettől, a folyadék viszkozitásától és sűrűségétől függően. A hordóborítót úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabvány (215,5 literes= 55 gallon űrtartalmú) hordó tetejére. A hordóborítón két lyuk található (2” és 3/4”), melynek segítségével rögzíthető a hordó kiömlő nyílásaihoz. Tökéletes biztonságot nyújt a kisebb szivárgások vagy kiömlés megakadályozásához.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!