Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
22.079 Ft (17.385 Ft + ÁFA)

Hordóborító olajfelitató lap 25 db/csomag

Ár:
22.079 Ft (17.385 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SH-ODH-250
A hordóborító olajfelitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető.
Szállítási díj: 3.663 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-ODH-250
Összetétel Polipropilén
Súly 250 g/m2; 1,54 kg/csomag
Méret 56 cm Ø
Szorpciós kapacitás 22-24 liter/csomag
Kiszerelés 25 db / csomag
Raklap mérete 80 cm x 120 cm x 180 cm, súly:max. 300 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Olajipari, vegyipari üzemekben hordók borítására
- Autószerelő, gépjavító műhelyekben olajtároló hordók borítására
- Veszélyes hulladéktárolókban hulladékolaj-tároló hordók borítására
- Szénhidrogének hordóba történő átfejtésénél a hordók borítására

Részletek

A hordóborító olajfelitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően azonnal felszívja a petróleumot, vagy hasonló szerves folyadékokat. (pl.: motorolaj, hidraulikus olaj, csapágy zsiradék, szerves oldószer, gázolaj, petróleum, stb.) Az olaj felitatására használt termék taszítja a vizet (és a vízben oldódó anyagokat), így magában tartja a felszívott folyadékot szivárgás nélkül. 1 db hordóborító felitató nagyjából 1-1,5 liter folyadékot képes felszívni a hőmérséklettől, a folyadék viszkozitásától és sűrűségétől függően. A hordóborítót úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabvány (215,5 literes= 55 gallon űrtartalmú) hordó tetejére. A hordóborítón két lyuk található (2" és 3/4"), melynek segítségével rögzíthető a hordó kiömlő nyílásaihoz. Tökéletes biztonságot nyújt a kisebb szivárgások vagy kiömlés megakadályozásához.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!