Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hasznos tippek vegyszerek tárolásához

tisztítószerek a padlón, munkavédelmi ruhás emberrelOtthon sokféle tisztítószerünk van, és könnyű besuvasztani mindent egy helyre, vagy épp a lakás különböző pontjaira. Igen ám, de a kamrapolcra, garázs padlójára, pincébe pakolt vegyi anyagos flakon nyomot hagyhat maga alatt, ha kifolyik. De ezek veszélyes anyagok így jobb, ha nem érintkeznek a felülettel, ahová elrakjuk őket!

Mondanunk sem kell, tartsuk a vegyszereket biztonságos helyen, gyermekektől elzártan, ahol nem férhetnek hozzájuk. 

Első a biztonság. Véletlenül kifolyhat a hipó, a lakkbenzin vagy más oldószer - erre az esetre is felkészülve, nem érdemes rongyokon tárolni a tisztítószereket, kannákat. Megvédhetjük a padlót, parkettát, a fa- vagy fémpolcokat, pont, ahogy a gyárakban, laborokban is szokták. Tegyük hát őket speciálisan erre a célra kialakított csepegtető tálcára! A kármentő tálcák sokféle típusban kaphatóak kínálatunkban, különböző felépítéssel, mérettel és űrtartalommal, hogy minden háztartás megtalálhassa a leginkább odaillő darabot.

vegyszertartó tálcaEzeket a folyadékfelfogó tálcákat háztartási és ipari felhasználásra ajánljuk, hisz minőségüket tekintve egyértelműen helyt állnak laboratóriumokban, raktárakban is. Újrahasznosított, tömör és könnyű műanyagból készülnek, és rengetegféle vegyszerrel szemben ellenállóak. Ha valamilyen ideiglenes csöpögést szeretnénk felfogni velük, arra is alkalmasak. Alacsony kialakításuk, kis peremük miatt egyszerűen elhelyezhetőek szinte bárhol. Szállításkor jó szolgálatot tehetnek: az autó csomagterébe, rakterébe helyezve folyadékfelfogó tálcaként működnek, vagy akár olajszármazék, kenőanyag adagolása, áttöltése alkalmával is.

És végül majd rendet tartani is könnyebb lesz így, ha a tálcákon rendszerezve állnak a különféle kannák, üvegek, palackok, festékek. Segítségükkel könnyen kialakítható egy vegyszeres sarok, a mi kis vegyszerraktárunk. Tegyük előre, amire minden nap szükség lehet, és elfér hátrébb, amit ritkábban veszünk elő. Kész is!