Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Grillsütő tisztítása – a legjobb tanácsok

steak húsok grillrácsonÖsszefoglaltuk a legjobb tanácsokat, amelyekkel elkerülhetőek a grillezéskor szokásos, hétköznapi problémák.

- Ne halogass: Alapvető szabály, hogy csak tiszta grillsütőkkel tudunk igazán minőségi grill ételeket készíteni. Klasszikus faszenes, vagy gázos, elektromos sütő esetében is alapszabály, hogy a sütés után azonnal érdemes letisztítani a rácsot. Minél tovább várunk, annál nehezebb lesz eltávolítani a zsírt, ráégett dolgokat, hisz nagyon rá tudnak száradni. Ha végképp nincs rá időnk rögtön, áztassuk be a rácsot, tekerjük be nedves újságpapírba.

- Használj tisztítókendőt: A Dirteeze antibakteriális nedves fertőtlenítő törlőkendővel kiválóan eltávolítható a grillrostély, vagy grilltárcsa felületére, csepegtetőtálcára égett szennyeződés. Egy csapásra letörölhetjük, máris megoldva ezt a napi bosszúságot. A Dirteeze antibakteriális kendőt kifejezetten élelmiszeripari felhasználásra fejlesztették ki. Akár rozsdamentes acél felületeket, munkapultokat és edényeket is fertőtleníthetünk vele. Profi körülmények között is előszeretettel használják éttermek, konyhák, üzemek és hentesáru-üzletek. Háromféle kiszerelésben kaphatóak, a cikk alján láthatóan. Csak vegyünk fel egy védőkesztyűt, és máris indulhat a takarítás!

Dirteeze Antibakteriális nedves fertőtlenítő törlőkendő flowpack és adagolódoboz

Bónusz tippek:

koszos grillrács izzó faszénnel- A rozsdás sütőrács egészségtelen, szabaduljunk meg a rozsdától hamar. Amint kihűlt a grillsütő, dörzsöljük át egy nedves ronggyal és hamuval a rácsot, mielőtt nekimennénk tisztítókendővel.
- Elektromos sütőt csak áramtalanítva szabad tisztítani, és ügyeljünk rá, hogy olyan takarítóeszközt használjunk, amitől nem sérül meg a sütőfelület.
- A rozsdás sütőrács egészségtelen, szabaduljunk meg a rozsdától hamar. Amint kihűlt a grillsütő, dörzsöljük át egy nedves ronggyal és hamuval a rácsot, mielőtt nekimennénk tisztítókendővel.
- Legközelebb, a grillsütő felmelegítése előtt egy félbevágott krumplival érdemes átdörzsölni a sütőfelület belsejét. Semmiségnek hangzik, mégis kevésbé fognak rátapadni a nyári finomságok. Jó étvágyat mindenkinek!