Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fűkasza takarítása gyorsan és egyszerűen – lehetséges!

damilos fűnyíróA motoros fűkasza karbantartása visszatérő feladat. Mindannyian ismerjük: a ház körüli fűnyíró, bozótvágó berendezések tisztítása időigényes és bosszantó. A benzinmotoros kasza forró nyelére ráég a levágott fű, rászárad és megkeményedik. A tövéről nehéz lekaparni, és a berendezést sem kíméli. Nem elég, hogy kiirtottuk a telekről a gazt, még ez is…

De hadd mutassunk egy sokkal barátságosabb megoldást! A Dirteeze érdesített kéz- és felülettisztító nedves törlőkendő segítségével hamar megszabadulunk a nemkívánatos kosztól, ami a fűszegély-nyíróra vagy más kerti gépre tapadt. Jó tudni, hogy hobbi, félprofi modellek és professzionális, ipari kategóriás gépek takarítására egyaránt ajánlott. Ez a hatékony tisztítóeszköz egy forradalmi újdonság, megkönnyíti a kertészek, telektulajdonosok munkáját, akik szeretnék, hogy sokáig jól működő gépük legyen. Az odaragadt fű, cserjék irtása közben keletkezett darabkák eltávolítására is jól használható.

Egyik oldala apró gyöngyökkel érdesített, ezzel ledörzsölhetjük a láncfűrész, szegélynyíró vagy benzines sövényvágó felületére rakódott, levágott fűdarabokat. Ezután az előnedvesített kendő másik, puhább oldalával érdemes letörölni a megtisztított felületet.

Dirteeze Érdesített kéz- és felülettisztító nedves törlőkendő kiszerelésekTasakos, flowpack csomagos és adagolódobozos kivitelben is forgalmazzuk, hogy mindenkinek kézre essen. A kendő egyszerűen kiszedhető a csomagolásból, és máris munkára fogható. Nyílt titok, hogy a Dirteeze az egyik legnépszerűbb ipari törlőkendő.

Fontos tudnivaló, hogy bőrbarát, Aloe Vera kivonatos, kézhidratáló folyadékának köszönhetően a kezünket is megtörölhetjük vele, akár olajos, makacs szennyeződések esetén is. Védőfelszerelés nélkül használható. A hatása garantált, ár-érték arányban pedig egészen kiváló. Így legközelebb tiszta kertigéppel és újult erővel vághatunk neki (szó szerint) az elgazosodott területeknek!