Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Hungarian hu
English en
Romanian ro
Serbian srb
Ár:
6.464 Ft (5.090 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fixol univerzális felitató kígyó - 1,5 m

Ár:
6.464 Ft (5.090 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SH-7200-1E
A Fixol® univerzális felitató kígyó használható az ipar különféle területein például olajok, vagy más vegyszer tartalmú folyadékok (savak, lúgok) kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. A Fixol® hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is.
Szállítási díj: 3.663 Ft

Specifikáció

Cikkszám SH-7200-1E
Összetétel szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát, vízben oldódó sók
Súly Kb. 135 g
Méret 150 cm x 8 cm Ø
Abszorpciós kapacitás 4-5 liter folyadék / egység
Gyártó SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés 20 db / doboz, 12 doboz / raklap
Raklap mérete 80 cm x 120 cm x 190 cm, súly 65 kg
10 db kígyó súlya dobozzal együtt 3,5 kg

Leírás

Felhasználási területek

- Kiömlött ipari kémiai anyagok (savak, lúgok) körülhatárolására
- Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
- Vegyipari gépek, berendezések köré stb.
- Előnye, hogy ritkábban kell cserélni
- Nagyobb felitató kapacitás

Részletek

A Fixol® univerzális felitató kígyó használható az ipar különféle területein például olajok, vagy más vegyszer tartalmú folyadékok kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. A Fixol® hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is, azonban erős lúgok oldhatják a habot. Nagyszerűen felszívja a fém-megmunkáláskor keletkező szennyezett folyadékokat, olajjal szennyezett vizet vagy nyomdákban a szivárgó vegyi anyagokat. Mindenfajta géphez használható a havária eredetű vagy folyamatos szivárgások lokalizálására, felitatására. Megrendelhető külön csomagolással vagy nagy tételben. Jellemzően csatornák beömlő nyílásának védelmére használatos, vagy pedig olaj és kémiai jellegű szivárgás lokalizálására ipari üzemekben, közúti baleseteknél. Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat telítettségig magában tartja. Minden Fixol® termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal vagy cégünkkel. A Fixol® abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!